10 خوشمزه ترین غذای ایرانی به همراه طرز تهیه ایران کوک
انتشار: دی 13، 1400
بروزرسانی: 10 آذر 1404

10 خوشمزه ترین غذای ایرانی به همراه طرز تهیه ایران کوک

10 خوشمزه ترین غذای ایرانی به همراه طرز تهیه ایران کوک

در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان می رسد از زیره، برنج و گوشت استفاده می شود. بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم می تواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند. اگر به کره ای ها اعتماد کنید یک کاسه برنج ساده را به یک غذایی بی نظیر تبدیل می کنند که در سراسر جهان طرفدار داشته باشد!

  • به این ترکیب پودر لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی اضافه می شود.
  • گردشگران خارجی که در زمان ماه رمضان به ایران سفر می کنند با خوردن زولبیا و بامیه به سرعت شیفته آن می شوند.
  • اگر شما هم وقت کافی برای پخت غذای برنجی ندارید می توانید آموزش 10 غذای ایرانی ساده را در ادامه از اسنپ اکسپرس مگ مطالعه کنید.
  • برای پخت این غذا از ترکیب گوشت گوسفندی، سیب زمینی، پیاز، هویج، به و ادویه های مختلف استفاده می شود.
  • اسم این غذا قطعا به شما نشان می دهد که قرار است چه غذایی را امتحان کنید، آوپیوزی که به معنای آب پیازی است، پس باید انتظار غذایی با پیاز زیاد داشت.

خورشت هایی نظیر خورشت قرمه سبزی – فسنجان – قیمه و بسیاری از خورشت های دیگر را در این دسته می توانید به سادگی بیابید و از آموزش رایگان آشپزی در این بخش لذت ببرید. وقتی صحبت از محبوب ترین غذاهای ایرانی از نظر خارجی ها می شود، باید به فاکتورهای مهمی اشاره کنیم. مثلا توریستی که از کشورهای آسیایی مانند چین و تایلند به ایران سفر می کند، از غذاهای جنوبی و دریایی لذت بیشتری می برد. اگرچه بوشهری ها غذاهای متنوعی دارند، اما مواد تشکیل دهنده آن ها اغلب سبزی های معطر و فلفل است. غذای لخ لخ هم از این قاعده مستثنی نیست و ترکیبات اصلی آن شامل ماهی، سیر، فلفل و سبزی های معطر است.

انواع ساندویچ برای شام

البته در ایران باقلوا قزوینی و باقلوا یزدی هم بسیار مشهورند. اما شیرینی باقلوا ترکیه ای با ترکیب پسته، مشهورترین باقلوای دنیاست. برای مشاهده طرز تهیه باقلوا به علاوه طرز تهیه شربت باقلوا و دوغاب کره به لینک مقاله آن مراجعه کنید. اگر تا حالا شیرینی کاکا نخورده اید یا نپخته اید، همین حالا دست به کار شوید. حلوای شیر در میان انواع و اقسام حلواهای ایرانی و عربی از جمله شیرینی ها و دسرهای محبوب ایرانی در تمام فصول سال به خصوص در ماه مبارک رمضان است.

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت + فوت و فن

به همبن اسانی یک اسنک را با استفاده از گوشت چرخ کرده خیلی سریع آماده کردیم که بسیار خوشمزه و جذاب و مناسب برای تک تک اعضای خانواده است. بهتر است گوشت شما ترکیبی باشد نیمی از گوشت راسته گوسفند و نیمی گوشت قلوه گاه گوساله. این ترکیب عالی را به اضافه کردن 100گرم دنبه گوسفندی دو بار چرخ کنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس به همراه نمک و بکین پودر و زعفران و فلفل به گوشت اضافه نموده و آن را به خوبی ورز دهید. عمل ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که مواد انسجام پیدا کنند.

کباب بناب

سپس مرغ هارا به تکه های کوچک تقسیم کرده به پیاز اضافه کرده و سرخ نمایید. پس از این که مرغ ها به خوبی سرخ شد مقداری آب به آناضافه کرده در ظرف را بگذارید تا تکه های مرغ به خوبی بپزد. در این فاصله سیب زمینی هارا شسته پوست بگیرید و به همراه قارچ شسته شده به ابعاد متوسط خرد کنید.