
بروزرسانی: 18 تیر 1404
معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود
معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود
کوفته تبریزیکوفته تبریزی معروف ترین نوع کوفته است و همین شهرت هم دلیل بر طعم فوق العاده این غذاست. انواع مختلفی از کوفته ها برگرفته از کوفته تبریزی است؛ اما اصیل ترین نوع کوفته را می توان در سفر به این شهر زیبا امتحان کرد. بسیاری از توریست ها علاقه مند هستند غذاهای محبوب و ملی کشورهای مقصد را امتحان کنند. این نظرسنجی و رقابت از مرحله اول تا مشخص شدن بهترین غذای ایرانی (مرحله فینال)، 10 روز طول کشید و استقبال بسیار خوبی از آن شد. البته لازم به ذکر است که در این نظرسنجی، انواع مختلف غذاهای محبوب ایرانی در قالب یک واحد در نظر گرفته شد و از تنوع بخشیدن به آن خودداری کردیم. به عنوان مثال برای کباب، انواع مختلف آن با هم در نظر گرفته شد.
- این آش را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خاصیت آن برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا نهایت استفاده را ببرید.
- طعم غذاها، برخورد خوب کارکنان و منظره رو به جنگلش باعث محبوبیت و شهرت این رستوران شده است.
- پیازهای نگینی یا خلالی خرد شده را در همان تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند.
- قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف استان بوشهر هستش که همه آن را به عنوان یکی از لذیذترین خورشت های جنوب کشورمان می شناسند.
آرد، ماست، زردچوبه، سیاه دانه، سیر، روغن، نمک، زعفران، گردو، فلفل سیاه، دارچین، آب، گوشت خورشتی وپیاز از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند که معمولا به صورت تیلیت یا با نان مصرف می شود. گوشتی که برای تهیه این غذا استفاده می شود، بسته به انتخاب سرآشپز، می تواند گوشت گاو یا خوک باشد، پس لازم است که موقع سفارش غذا این نکته را حتما سوال کنید. رستوران نرگس خاتون از محیطی با دکوراسیون شیکی برخوردار بوده و علاوه بر میز و صندلی ها، تخت های مختلفی هم در رستوران مشاهده می شود. لازم به ذکر است تمامی غذاها علاوه بر اینکه از کیفیت بالایی برخوردار هستند، قیمت های بسیار خوبی هم دارند. خب جالب است بعد از تماشا و لذت بردن از غذاهای اصیل و رنگارنگ ایرانی خطه شمال در یک تور گیلان گردی، به غذایی با اسم بیگانه ها بربخوریم.
آش دوغه وا
برای تهیه دوغ پا بلوچی از گوشت گوساله، لپه، رب گوجه فرنگی، پیاز و دوغ و به همراه ادویه استفاده می شود. اگر بخواهیم معروف ترین غذاهای بلوچی را پیدا کنیم باید به بلوچستان که در جنوب این استان است برویم. غذاهای بلوچی نشان دهنده ی ارتباط فرهنگی ایران با بخشی از پاکستان است و این غذاها را شاید در همان بخش های پاکستان بتوانید پیدا کنید. سیستان و بلوچستان استانی در جنوب شرقی ایران است که مردمانی خونگرم و مهمان نواز دارد که اولین چیزی که اثباتی بر این ادعاست، غذاهای محلی این استان است که شما را شگفت زده خواهند کرد. بعد از پخت کامل آن را از صافی رد می کنند و در نهایت شیره خالص به دست آمده از تخم خربزه را همراه با پیاز سرخ شده و کشک و نمک روی حرارت قرار می دهند تا آماده بشود. نان تیموشی نان روغنی، نازک و خوش نمکی است که به همراه شیر و یا آبگوشت میل می شود.
۱۳- آبگوشت به و بادمجان
آب سیب یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است؛ اما اگر در معرض هوا قرار ... نان سنتی تیری مخصوص بختیاری ها بوده و از سبوس دانه گندم تهیه می شود. این نان در زمان های قدیم برای فقرا استفاده می شد، اما امروزه یکی از گران قیمت ترین نان ها به حساب می آید. نان تیری همانند نان لواش نازک بوده و از چوبی به نام تیر یا ترکه برای نازک کردن چانه نان استفاده می گردد. رستوران شله مشهدی در چهارراه ولیعصر، به سمت میدان انقلاب، اولین کوچه سمت راست، خیابان مظفر شمالی، پلاک ۸۳ قرار دارد. در بدو ورود به رستوران ونوشک با موسیقی اصیل کردی، فضا و دکوراسیونی زیبا با نشانه های سنتی هموطنان کردنشین و البته پرسنلی با پوشش سنتی کردی روبه رو می شوید.
معرفی بهترین مراکز تفریحی رامسر همراه با آدرس و ساعات کاری
در میان غذاهای ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند می توان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. در طرز تهیه خورش لوبیا چیتی می توانید به دلخواه از گوشت یا قارچ استفاده کنید. این خورش لذیذ برای روزهای فصل زمستان یک انتخاب بسیار خوب است.