غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه
انتشار: تیر 26، 1400
بروزرسانی: 18 تیر 1404

غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه

غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه

برخی عادت دارند که آن را شیرین مزه درست کنند و برخی ترش تر. این خورشت از ترکیب مرغ، گردوی حریره شده و رب انار تشکیل شده است. برای ادامه مشاهده طرز تهیه این غذای لذیذ می توانید مقاله “طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ“ را مطالعه کنید. قیمه ترکی یا پیچاق قیمه یک غذای سنتی اردبیلی است که با خلال بادام و تخم مرغ های تزیینی رویش می تواند سفره شما را رنگین کند. برای تهیه قیمه ترکی گوشت گوساله یا گوسفندی خرد شده، پیاز، خلال بادام، تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، آبغوره یا لیموامانی، زردچوبه، زعفران و برنج نیاز داریم. ابتدا پیازها را به همراه زردچوبه سرخ کرده و گوشت هارا با آن تفت می دهیم و مقداری زعفران اضافه می کنیم تا رنگ خوبی بگیرد وسپس کمی آب افزوده و اجازه می دهیم تا مقداری بپزد.

  • وجود سماق در کنار غذاهای گوشتی باعث هضم راحت تر و سریع تر آنها می شود.
  • هر رستورانی که کیفیت غذا و مشتری مداری را به عنوان الگو برای امور خود در نظر بگیرد به موفقیت می رسد.
  • همچنین زردچوبه برای بهتر شدن رنگ غذا استفاده می شود و امکان حذف آن وجود دارد.
  • این سالاد تند و خوشمزه بعد از سالاد تبوله یکی از رایج ترین سالادهای عرضه شده توسط کشورهای حوزه مدیترانه به آشپزی جهانی است.

جغور بغور هم به صورت جگر خرد شده و هم به صورت آبپز و چرخ شده درست می شود و هر کدام طرفدارهای خودش را دارد. در نهایت کوفته ها را به شکل گرد، فرم دهید و مواد میانی را در کوفته ها بگذارید. کوفته های آماده شده را در نهایت در سس قرار دهید و اجازه دهید کوفته هلو شیرازی به آرامی بپزد. فاصولیه را با لوبیا سفید یا لوبیا سبز و هم به عنوان خورش و هم خوراک طبخ می کنند و درست کردن آن با گوشت و بدون گوشت به صورت گیاهی هم مرسوم است. اما نوع بدون گوشت آن، علاوه بر این که به عنوان یک ناهار خوشمزه و ساده به کار می رود، در برخی شهرهای جنوبی یک غذای خیابانی به حساب می آید، مخصوصا در فصول سرد سال مثل زمستان. به خیابان سی تیر که بروید، دکه های خوش عطر و بو، فولکس های خوشمزه و دکه هایی با غذاهای رنگ ووارنگ را یکی یکی می بینید.

لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا

ما در این مطلب از مجله کوروش لیست طرز تهیه انواع کوفته های ایرانی و فرنگی را برای تان آماده کرده ایم تا بنا به سلیقه و میل تان، آن ها را طبخ کرده و در جمع دوستان و خانواده سرو کنید. آبگوشت که به نام دیزی یا یخنی نیز شناخته می شود از محبوب ترین غذا ایرانی به شمار می رود. این غذای خوشمزه از اصیل ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی نام برده می شود و به صورت دورهمی خانوادگی و دوستانه به شکلی دیگر دلپذیرتر خواهد بود.

کباب کوبیده با سویا

احتمالا «کتلت بادمجان» برای شما اسم یک غذای جدید است اما کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از لذیذترین انواع کتلت است که طعم جذاب و متفاوتی دارد. مقدار گوشت کمتر در این کتلت و ترکیب آن با بادمجان و سویا می تواند خواص بی نظیری به این غذا اضافه کند. می توانید مقاله مربوط به طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت را در این لینک بخوانید. عمارت فیل یکی از خانه های قدیمی شیراز است که تغییر کاربری داده و یکی از بهترین رستوران های شیراز است.

بهتر است بدانید که نحوه تزیین این غذا درست به اندازه کیفیت مواد اولیه و نحوه آماده سازی آن ها حائز اهمیت است. این پلوی مخلوط با خلال انواع مغزها تزیین می شود و از نظر زیبایی، آن را با فرش ایرانی مقایسه می کنند. مرصع پلو شباهتی زیادی به قیمه نثار و شیرین پلو دارد و طرز تهیه آن آسان است. کباب، غذایی پرطرف دار و خوش طعم در میان ایرانیان است که انواع مختلفی دارد و در مناطق مختلف کشور، آن را با دستور پخت های متنوعی طبخ می کنند. جالب است بدانید که حتی گردشگرانی که از کشورهای خارجی به ایران سفر می کنند، با یک بار امتحان کردن کباب، عاشق این غذا می شوند. خورش قیمه غذایی لذیذ و محبوب دل ایرانیان است که در مناطق مختلف کشور، با دستور پخت های متنوعی طبخ می شود.