غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران  شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو
انتشار: مرداد 16، 1400
بروزرسانی: 18 تیر 1404

غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو

غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو

در این مطلب لیست ۵۱ غذای محبوب ایرانی را برای شما قرار داده ایم. تقریباً در تمام شهرهای ایران وقتی همه اهالی خانه گرسنه هستند و وقت کمی هم برای آماده کردن غذا دارند، کباب تابه ای قدم به میدان می گذارد. کافیست به مقدار لازم گوشت چرخ کرده در یخچال داشته باشید؛ کمتر از یک ساعت بعد بوی خوش کباب تابه ای خانه که هیچ، تمام محلتان را پر خواهد کرد. در سفر به مازندران بعد از اینکه با خوردن غذاهای لذیذ محلی دلی از عزا درآوردید حضور در مکان های گردشگری و جاذبه های توریستی و تفریحی محمودآباد را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین اگر قصد اقامت در ابن شهر زیبا را دارید می توانید برای اجاره ویلا در محمود آباد از طربق سایت اتاقک اقدام کنید و  اقامتگاه خود را به سادگی انتخاب و رزور کنید.

  • در ادامه خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را بر اساس نظر مردم را به شما معرفی می کنیم.
  • غذاهای اصیل شیرازی همراه با موسیقی زنده در این رستوران به افراد ارائه می شود.
  • اگر ذائقه ی شما به غذاهای شیرین و طعم های خاص تمایل دارد؛ حداقل یک بار باید محمر کیش را امتحان کنید.
  • سیب پلو کرمانشاهی یکی از غذاهای محلی و بومی این محدوده است که از ترکیب برنج، سیب زمینی، شوید، روغن زیتون و گوشت تهیه می شود.
  • این غذا در واقع نوعی خورشت است که آن را هم با نان و هم با برنج سرو می کنند، اما دیگر از گوشت قرقاول خبری نیست و جای آن را گوشت مرغ گرفته است.
  • اگر اهل شکم گردی در سفرید شناخت غذاهای محلی هر منطقه و شهر به شما کمک می کند تا از این خوشمزه ها به راحتی نگذرید.

در سفر به سمنان این غذا را امتحان کنید تا روی دیگری از استامبولی را هم نوش جان کرده باشید. فوت کوزه گری این غذا این است که بعد از اینکه آب برنج رفت، ماهی های طعم دار شده را روی آن می چینند تا با برنج دم بکشد. کردستان در اکثر روزهای سال آب وهوای خنک و سردی دارد و به همین خاطر پخت انواع مختلف آش در این منطقه رایج است. شاتیه یا حلوای بگل یکی از دسرهای خوشمزه ایلامی است که به عنوان میان وعده یا دسر سرو می شود. پایه اصلی این حلوا خرما و کشک است و به همین خاطر نسبت به حلوای رایجی که می شناسیم کالری کمتری دارد و بسیار هم مقوی است.

بهترین فیلم های تاپسی پانو (Taapsee Pannu)

بلغور در زبان فارسی به معنای «هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته» است و به طور خاص به گندم یا جوی پخته شده و خشک شده ای اشاره دارد که با آسیاب، نیم کوب شده باشد. جالب است بدانید که مردم در گذشته، تنها دو یا سه بار در طول سال، برنج می خوردند و قوت غالب آن ها، بلغور گندم یا جو بوده است. آن ها برای نگهداری طولانی مدت از این غلات، آن ها را پوست می گرفتند و با آب یا شیر می پختند. پس از این فرآوری سنتی و به اصطلاح بلغور شدن، آن ها می توانستند جو و گندم را بدون کپک زدن یا رطوبت گرفتن، برای مدت زمان طولانی نگهداری کنند و در مواقع لازم، با آن آش یا پلو درست کنند.

۱۳- آبگوشت به و بادمجان

ضمن اینکه برخلاف کباب کوبیده در کباب بروجرد نسبت گوشت گوسفند بیشتر از گوشت گاو است. یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع غذای گیاهی ایرانی که بسیار محبوب است، کوکوی لوبیاسبز است. این غذای خوشمزه گیاهی ایرانی فواید و خواص بسیار زیادی دارد و یک شام سبک و بسیار مفید به حساب می آید. لوبیا سبز در واقع یک منبع بسیار عالی از انواع ویتامین ها و فیبرها است و می تواند از بروز بیماری های بسیار زیادی جلوگیری کند.

رستوران صوفی شیراز؛ بهترین رستوران سنتی شیراز

در ابیانه بناهایی از دوره های مختلف تاریخی مانند ساسانی، سلجوقی، صفوی و قاجار بجای مانده که عمر دراز روستا را نشان می دهند. آب وهوا و موقعیت عالی ابیانه باعث شده سفر به این روستا تجربه ای شیرین باشد. روستای ابیانه یکی از زیباترین و کهن ترین روستاهای ایران و روح سرخ نطنز است. روستایی در دامنه کوه کرکس که در ارتفاع ۲۲۲۲ متری از سطح دریا قرار گرفته تا یکی از مرتفع ترین نقاط مسکونی ایران باشد. مردمان روستای ابیانه برای قرن ها از تمدن و تحولات در سایر نقاط دور افتاده بوده اند که همین موضوع موجب شده آداب ورسوم سنتی و زبان و لهجه قدیمی خودشان را حفظ کنند. ماقوت که یک دسر خوشمزه زمستانی به شمار می رود، شبیه به پالوده است.