غذاهای محلی شیراز؛ لیست کامل غذاهای اصیل شیرازی
انتشار: اردیبهشت 27، 1402
بروزرسانی: 18 تیر 1404

غذاهای محلی شیراز؛ لیست کامل غذاهای اصیل شیرازی

غذاهای محلی شیراز؛ لیست کامل غذاهای اصیل شیرازی

در روش دوم برای پخت کباب تنورچه شکم گوسفند را با نخ می دوزند و داخل تنور قرار می دهند. در بعضی از رستوران های چابهار داخل شکم گوسفند را هم با مواد غذایی مقوی پر می کنند که طعمی بی نظیر به غذا می دهد؛ ادویه های مخصوص جنوبی و هندوستانی طعم ویژه ای به این غذا می بخشند. شاورما غذای مشهور و محبوبی است که نه تنها در دبی بلکه در بسیاری از کشورهای آسیایی نیز رایج است.

  • ابتدا باید ترکیب گوشت گوسفند و پیاز را تفت بدهید و سپس به آن پودر زیره سیاه، فلفل، زردچوبه، سیر و نمک اضافه کنید.
  • جغور بغور یکی از غذاهای سنتی زنجان است که شهرت آن نه فقط در این شهر، بلکه در سراسر ایران پیچیده است.
  • در نهایت، با پیازداغ فراوان، نعنا داغ و دانه های سرخ انار، این آش را تزیین و سرو می کنند.

با معروف ترین غذاهای اصیل مازندران یعنی خورش ناردون همراهتان هستیم، یک غذای رسمی و مجلسی که طعم بی نظیری دارد. این غذا را با گوشت مرغ یا اردک درست می کنند و سس آن نیز با انار ترش یا ملس، پیاز، رب انار، شکر، سیر و مواد مخصوص دیگر تهیه می شود. طعم ترش و شیرینی که این غذا دارد، شما را عاشق ناردون می کند.

خورشت آلوچه

قرابیه انواع مختلفی مانند ناگریلی، بادامی، گردویی، پسته ای، یونانی و … دارد که مواد اصلی و تشکیل دهنده تمام آنها بادام، شکر و تخم مرغ می باشد. اصیل ترین نوع قرابیه که بیشتر شناخته شده و سنتی است، قرابیه پسته ای می باشد که یکی از سوغات فوق العاده شهر تبریز است. همچنین این غذا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود و به روش های مختلفی سرو و آماده می شود. کوفته های هر کدام از مناطق ایران با مواد خاص خودشان درست می شود و طعم و رنگ متفاوتی دارند.

۲۷. غذاهای محلی استان البرز

در اغلب شهرهای ایران نانوایی های متعددی را مشاهده می کنید که به پخت نان تافتون مشغول هستند. این نان را می توان برای وعده صبحانه میل کرد یا با انواع غذاهای نانی سرو نمود. این نزدیکی به دریا سبب شده تا آبزیان و به ویژه ماهی جایگاهی ویژه در سبد غذایی خانواده ها داشته باشند. بازارهای ماهی در هر شهر این استان دیده می شوند و مشتری های زیادی هم دارند.

اقامت در سفر به ابیانه

آش انار اصالتاً به شهر شیراز بر می گردد اما به دلیل همسایه بودن این دو استان این آش توسط مردم شهر یزد هم بسیار مصرف میشود یکی از غذاهای پرطرفدار مردم یزد می باشد. رد پای این آش خوشمزه و جذاب در استان زیبای گلستان هم دیده شده است. این غذا دارای ویژگی خاصی میباشد و ویژگی آن به سریع طبخ شدن آن است. در بعضی مناطق استان یزد محلی ها این غذا را به عنوان صبحانه در بعضی از نقاط یزد مصرف میکنند.