غذاهای خارجی طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و فرنگی
انتشار: خرداد 19، 1402
بروزرسانی: 18 تیر 1404

غذاهای خارجی طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و فرنگی

غذاهای خارجی طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و فرنگی

خیلی وقت است که لوبیا چیتی زبان بسته در تاریکی کابینت منتظر  شماست تا در لیست غذاهای ساده و ارزان قرار بگیرد. تعداد محدودی از انواع غذاهای ایرونی هستند که با برنج سرو نمی شوند به همین دلیل می توان گفت برنج یکی از اجزا جدا نشدنی در لیست غذاهای روزمره ایرانی می باشد . اگر به یادگیری انواع غذاهای خوشمزه به روش های مختلف علاقه مند هستید، پیشنهاد می کنیم سری به مقالات آشپزی آریا تهران بزنید. در ادامه لیست غذاهای ایرانی را به طور کامل توضیح داده ایم که می تواند به شما در تهیه ی لیستی از غذاهای روزمره ایرانی کمک شایانی کند. لیست غذاهای ایرانی بسیار جداب و اشتهاآور است که نمی توان تنها به تعداد محدودی از آن ها اشاره کرد.

  • غذاهای ایرانی نیز همواره در دنیا و برای کسانی که اهل رستوران گردی هستند جذاب بوده و دوست دارند انواع آن را تست کنند.
  • در این لحطه، کافی است به سراغ گوشی موبایل خود رفته، اپلیکیشن اسنپ را باز کنید.
  • بعد که سس و مرغ آماده شدند، این مواد با هم ترکیب می شوند و حسابی می پزند.
  • به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را می بینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند.
  • در شهر مشهد تعداد زیادی از مهاجران افغان زندگی می کنند و همین موضوع باعث شده که یکی از شیرینی های رایج افغانستان یعنی چنگالی در مشهد هم پخته شود.

خوراک کلم و سیب زمینی با نام اصلی «بابل اند اسکوئیک»، برای استفاده از سبزیجات سرخ شده یا پخته باقی مانده در یخچال به وجود آمد. مواد تشکیل دهنده اولیه این خوراک، کلم و سیب زمینی هستند اما شما می توانید هویج، لوبیا، جوانه ها و دیگر سبزیجات باقی مانده را هم به آن اضافه کنید. بابل و اسکوئیک را با گوشت سرد باقی مانده در یخچال و ترشی یا سس قهوه ای نیز سرو می کنند. اما باید بدانید که در این کشور یک گولاش واقعی، خورش نیست، بلکه یک سوپ مقوی و سالم، متشکل از پاپریکای فراوان و پیاز، هویج، گوشت گوساله و گاهی گوسفند، سیب زمینی و رشته فرنگی است.

هایجک گل گهر به استقلال؛ ستاره النصر در سیرجان؟

میگو آبزی بسیار پر خاصیت و مفیدی است و سرشار از آهن و امگا 3 است. در ادامه مطلب در سایت آرسس شف به بررسی خواص میگو و 9 غذا با میگو (طرز تهیه میگو پلو، طرز تهیه میگو پفکی، پاستا آلفردو با میگو، خوراک میگو و...) می پردازیم. شاید همه ما نام دسرها و شیرینی های مجبوب ترکیه را شنیده باشیم. حتی بعضی از آن ها در شیرینی فروشی ها و رستوران های ایران سرو می شوند. برای چشیدن طعم اصلی این خوراکی های خوشمزه و شیرین باید یک سفر به ترکیه بروید تا در کنار بهترین غذاهای استانبول این دسرها را هم امتحان کنید. بسیاری از افراد تنها غذایی که از ترکیه می شناسند، کباب ترکی است.

آش رشته با پیاز داغ

فوت کوزه گری این غذا این است که بعد از اینکه آب برنج رفت، ماهی های طعم دار شده را روی آن می چینند تا با برنج دم بکشد. کردستان در اکثر روزهای سال آب وهوای خنک و سردی دارد و به همین خاطر پخت انواع مختلف آش در این منطقه رایج است. قویماق یکی از شیرینی ها و دسرهایی است که ترک زبان ها و اردبیلی ها آن را به خوشمزه ترین حالت درست می کنند. قویماق شبیه کاچی است و هم به شکل داغ و هم سرد سرو می شود. باستیخ یا لوزانک یکی از شیرینی های خوش عطر و خوشمزه ارومیه است که بیشتر در عید نوروز آن را درست می کنند. اگر نشاسته، شیره انگور، هل، گلاب و گردو دارید، می توانید باستیخ را در منزل درست کنید.

غذایی که می خورید، اغلب تجربه و تاثیرات متفاوتی را در شما ایجاد می کند. زمانی که در آمریکا ساکن می شوید، غذاهایی را پیدا می کنید که برای شما آشناست و اصلاً با طعم هایی که قبلاً چشیده بودید، تفاوت خیلی زیادی ندارد. این اتفاق می تواند در مورد زندگی جدید در مورد یک کشور جدید هم صادق باشد . بنابراین شما را دعوت می کنیم که این غذاهای جدید را تست کنید تا احساس بهتری از مردم آمریکا و فرهنگ آن ها داشته باشید. همچنین از دوستان جدید آمریکایی خود در مورد وعده های غذایی با سن های متفاوت سوال کنید و غذاهایی را از کشور خودتان با آن ها به اشتراک بگذارید.