
بروزرسانی: 18 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد چطور
خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد چطور
ماهی تیلاپیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه و جدید است. برای تهیه این غذا خوشمزه با ماهی ، ماهی را همراه با سس مخصوص در فر گریل می کنیم. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را می توانید به عنوان شام یا ناهار میل کنید. این خوراک شگفت انگیز را حتماً همراه با سالاد یا نان تست و سیب زمینی گریل شده امتحان کنید. ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که شما می توانید هم با ماهی شمال و هم جنوب درست کنید.
- ممکن است سوشی انتخابی واضح برای یک غذای نمادین ژاپنی به نظر برسد، اما کاربر Quora Makoto W،\xa0که در توکیو زندگی می کند، نوشت که کاتسودون را نباید از دست داد.
- سپس کلم بروکلی را در آب نمک دار جوشان قرار دهید و بپزید تا کمی نرم شود.
- شیرینی خوش طعم کروسانت یه نوعی شیرینیه که داخل کره میندازن و به مربای تمشک آغشته میکنن این غذای شیرین رو میتونی با یه فنجان قهوه برای صبحانه بخوری و ازش لذت ببری.
- برش های نازک گوشت دونر را با احترام خاصی روی تکه های نان پیتا تپل قرار داده و در سس گوچه فرنگی تازه غوطه ور می کنند.
جالب است بدانید پادزهری بهتر از پروتئین فیش اند چیپس برای مقابله با روزهای سرد و بارانی و جایی بهتر از نیمکتی در کنار دریا برای خوردن آن وجود ندارد. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید. حالا آب جوش را داخل ماهیتابه بریزید و با مواد داخل آن خوب مخلوط کنید. چند لحظه صبر کنید سپس ماهی ها را اضافه کنید تا با سس مخلوط شوند و جا بیفتد. حالا مغز گردو و سیر را جداگانه میکس کنید و در یک ظرف بریزید.
رستوران ترنج؛ یک خانه تاریخی که تبدیل به رستوران شده
مِنِمِن (Menemen)مِنِمِن املتی بسیار معروف در کل کشور ترکیه و به خصوص منطقه ی ازمیر می باشد. این املت که از ترکیب گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، فلفل، تخم مرغ و سبزیجات معطر تشکیل شده است به دو صورت مختلف سرو می شود. غذاهای بسیاری را ایتالیایی ها تهیه می کنند ولی بهترین این غذاها پیتزا است. برای دسته بندی بهترین غذاهای ایتالیایی باید بدین صورت عمل نمود.
سوپ سولیانکا (Solyanka)
بعد از اینکه خورش آماده شد، قبل از سرو تخم مرغ ها را به تعداد نفرات روی خورش می شکنند و در قابلمه را می گذارند تا تخم مرغ ها بپزند. خورشت کنگر یکی دیگر از غذاهای سنتی آذربایجان غربی و ارومیه است. از نام این خورشت پیدا است که عنصر اصلی سازنده آن کنگر است. برای تهیه این غذا بعد از اینکه گوشت خورشتی و پیاز به نیمه پخت خود رسیدند، کنگرهای خردشده و لیموعمانی اضافه می شوند. خورش تا زمانی که کنگرها له نشود روی حرارت ملایم در حال آماده شدن است.
مطمئن شوید که لانه ها از بورنئو، ویتنام یا تایلند می آیند، جایی که قوانین پایداری سختگیرانه تر است. ترکمن ها طبق رسوم خود روي زمين و دور سفره اي به نام ثاچاق غذا مي خورند. از غذاهاي محلي اين خطه مي توان به بولامه، بورک، اکمک، باسترمه و. اشاره کرد ولي معروف ترين و محبوب ترين غذاي آن ها چک درمه است که شباهت زيادي به استانبولي پلو دارد. آن ها چکديرمه يا چگديرمه را در ديگي به نام قازان طبخ مي کنند.