
بروزرسانی: 18 تیر 1404
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران
کباب برگ یکی از انواع کباب های قدیمی و سنتی ایران است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این کباب به دلیل اینکه از گوشت لخم و یکدست تهیه می شود به عنوان یکی از مجلسی ترین کباب ها شناخته می شود. اغراق نیست اگر بگوییم کباب کوبیدهدر میان محبوب ترین و شناخته شده ترین غذا های ایرانی رتبه اول را دارد.
- در این مطلب با چند تا از معروف ترین غذاهای لذیذ مازندران آشنا می شویم.
- تنها با یک گاز از هوئه دوک تجربیات متفاوتی از سطح بیرونی ترد، بخش داخلی نرم و طعم های بی نظیر شیرین به سراغ شما می آید.
- غذاهای ساده بهترین انتخاب برای شام هستند تا پر خوری نکنید و راحت تر بخوابید.
- چنانچه در این غذا از آلو قیسی استفاده کردید رنگ بسیار زیبایی به خورش می بخشید.این غذا به همراه برنج سرو می شود.
- پلو کباب یا کته کباب رشتی از غذاهای سنتی و رایج گیلان است.
این رستوران در قسمت ورودی شهر و نزدیکی دروازه قرآن واقع شده است. همان طور که از نام این رستوران نیز پیداست، شکوه و جلال و زیبایی این رستوران در کل شهر شیراز نایاب و مثال زدنی است. با توجه به نام این رستوران می توان دریافت که نام آن از افسانه های شاهنامه فردوسی گرفته شده است. اما برخلاف افسانه هفت خوان رستم، مسافران و مراجعه کنندگان به این رستوران قرار نیست از خوان های سخت و دشواری عبور کنند. هر بخش و هر طبقه از این رستوران برای سلیقه های مختلفی طراحی و ساخته شده است.
۱۴- مقلوبه پلو مجلسی
در این غذا از آلو خورشتی، گوشت چرخ کرده و چند ماده ی اولیه ی دیگر استفاده می شود که همه ی این ها باعث می شوند کوفته آلو شیرازی به غذایی مقوی تبدیل شود. کباب ماهی قزل آلا نیز یکی از این غذاها بوده و محبوب افراد زیادی از مردم است. برای این غذا ماهی را کمی مزه دار کرده و با زغال سرخ شده، کباب می کنند. خورش لوبیا سبز که با لوبیا سبز تازه طبخ می شود، دارای ظاهری عالی و طعمی خوشمزه است. برای مشاهده خواص لوبیا سبز به مینویسم مراجعه کنید که خورش لوبیا سبز نیز از خواص آن مستثنا نیست. ترخینه، خورشت تره کوهی، ماش آو، آبگوشت بامیه، پیچگ، بوله وله و...
غذای ایرانی با مرغ به صورت خورشتی چی درست کنیم؟
اگرچه اطلاعات زیادی در مورد تاریخچه اپام در دست نیست، برخی نیز حدس می زنند که منشأ آن از جوامع یهودی در هند باشد. امروزه آپام به طور سنتی با چاشنی های تند مثل کاری و شیر نارگیل سرو می شود. در برخی از آن ها هم خمیر میگو، سیر، گوشت خوک سرخ شده و گاهی اوقات حتی نودل گندم زرد به کار می رود. تنها تفاوت بین این دو این است که چیزبرگر دارای یک تکه پنیر است که به گوشت اضافه شده است. افزودن پنیر به ساندویچ همبرگر تا اواسط دهه ۱۹۲۰ رایج نشد و ادعاهای متعددی مبنی بر اختراع اولین چیزبرگر وجود دارد.
اما اصلی ترین فرق آن با قیمه معمولی گوجه ورق شده، قوره ترش و بادمجان سرخ شده درون این خروشت است. امروزه گوشت مرغ به عنوان یکی از مهم ترین مواد غذایی محسوب می شود. از مهم ترین غذاهایی که با این گوشت تهیه می شود می توان به مرغ سوخاری ، سوپ مرغ ، مرغ شکم پر ، انواع سالادها ، انواع خورش ها و … اشاره کرد. فلافل را می توان به عنوان گل سرسبد غذاهای نونی در نظر گرفت!