آموزش آشپزی
انتشار: مهر 08، 1401
بروزرسانی: 18 تیر 1404

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

حمص، یک خوراک مدیترانه ای عربی است که از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده تهیه می شود. حمص، غذایی مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است که در میان بیشتر مردم به عنوان غذای لبنانی شناخته می شود. این خوراک لذیذ را می توانید به عنوان غذای اصلی یا چاشنی، همراه با نان پیتا نوش جان کنید. خوراک کلم و سیب زمینی با نام اصلی «بابل اند اسکوئیک»، برای استفاده از سبزیجات سرخ شده یا پخته باقی مانده در یخچال به وجود آمد. مواد تشکیل دهنده اولیه این خوراک، کلم و سیب زمینی هستند اما شما می توانید هویج، لوبیا، جوانه ها و دیگر سبزیجات باقی مانده را هم به آن اضافه کنید. بابل و اسکوئیک را با گوشت سرد باقی مانده در یخچال و ترشی یا سس قهوه ای نیز سرو می کنند.

  • عشایر ایران که در شناخت طعم و خاصیت گیاهان ماهر بودند، و بخاطر نبود سرداب، برای نگهداری گوشت را قرمه می کردند، اولین بار قرمه سبزی را پختند و مخترعان خورشی شدند که عالم را شیفته طعم و بوی خود کرد.
  • ایرانی ها تنوع زیادی از دسر دارند که از آن ها به عنوان میان وعده هم استفاده می کنند.
  • غذاهای خوش طعم ایرانی، کارکنان منضبط و خوش برخورد، قیمت مقرون به صرفه، مواد غذایی تازه و با کیفیت، محیط دنج و آرام این رستوران، همه و همه سبب شده اند تا این رستوران به یکی از بهترین ها در تورنتو تبدیل شود.
  • متخصصان زیادی تلاش کردند تا دستور غذاهای گیاهی متفاوتی را گردآوری کنند.
  • گردشگران خارجی هم به این موضوع واقف شدند که پای ثابت تفریحات بیرون شهری ایرانی ها درست کردن کباب می باشد.

در تمامی این موارد بهترین راه حل برای تان این است که به سراغ کتاب های آشپزی بروید و با کمترین هزینه آموزش ببینید. بدون تردید آشپزی یکی از مهارت های ضروری برای ادامه ی حیات محسوب می شود اما همه در این زمینه موفق نیستند و در چنین شرایطی باید از کتاب آموزش آشپزی بهره ببرید تا با استفاده از راهنمایی هایش خود را تقویت کنید. آشپزی ساده، آشپزی آسان، آشپزی غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای ایرانی و... نیازهای مختلفی هستند که شما را به سوی کتاب های آموزش آشپزی سوق می دهند. دلمه یکی دیگر از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در دنیا است که شبیه آن نیز در برخی از کشورهای دنیا وجود دارد. این غذای خوش عطر و طعم، با برگ درخت مو یا همان انگور درست شده و در فصل بهار که برگ درخت مو زیاد است، طبخ می شود.

خورشت قیمه یکی از غذاهای ایرانی

از دیگر امکانات این رستوران می توان به پارکینگ اشاره کرد که بیشتر در اواخر هفته مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما هم از هم وطنان ترک زبان مقیم کانادا هستید، بدون شک این رستوران یکی از بهترین گزینه های پیش روی شما خواهد بود. رستوران هایدا ساندویچ، تنها با هدف ایجاد کسب و کار و سودآوری ایجاد نشده است بلکه هدف این رستوران کسب رضایت مشتری و ایجاد محیطی شاد و مفرح است. در رستوران هایدا، غذاهای تشریفاتی مخصوص جشن و میهمانی با طعمی کم نظیر در اختیار مشتریان قرار می گیرد و شما می توانید میزبان میهمانان خود در این رستوران باشید. زمانی که کیلومترها از خاک وطن خود دور هستید، قطعا هر از چندگاهی دلتنگ حال و هوا و مردم کشور خود خواهید شد. از آن جایی که آشپزی به سبک ایرانی و غذاها ی ایرانی همواره شهرت خود را حفظ کرده و طرفداران زیادی دارد، افراد بسیاری خصوصا مهاجران ایرانی به دنبال یافتن این غذا ها با همان کیفیت مطلوب رستوران های ایران هستند.

سالاد الویه دوست داشتنی و خوشمزه

طرز تهیه لوبیا پلو معمولا با لوبیای سبز متداول تر است ولی می توان از لوبیای سفید هم در آن استفاده کرد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی با برنج که اصالت کردی دارد، «سیب پلو کرمانشاهی» است. دقیقا نمی توان گفت که «خورش بلدرچین» جزو لیست جدیدترین غذای ایرانی است ولی یکی از غذاهایی است که تازگی ها نام خودش را در لیست غذاهای ایرانی باز کرده است. طرز تهیه خورش بلدرچین اصلا سخت نیست و می توانید آن را در فر هم درست کنید. همدانی ها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا داده اند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته می شود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده می شود.

گربه های خانگی

افرادی که گیاه خوار هستند می توانند با کباب کردن پنیر، پروتئین های مشابه کباب گوشت را دریافت کنند. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند. همچنین می توانید کدوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته، درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا کدوها آهسته آهسته پخته شده و نرم شوند.